Direct tijd besparen bij het opstellen van juridische documenten.

Bespaar tot 70% tijd, zorg voor consistentie en maak minder fouten met geautomatiseerde modellen.

Direct starten>

Verhoog je winstmarge door sneller te werken.

Met geautomatiseerde modellen bespaar je tot 70% tijd met het opstellen van overeenkomsten.

Sneller en efficiƫnter werken

Door overeenkomsten en andere modeldocumenten zoals brieven en contracten geautomatiseerd op te stellen, houd je meer tijd over voor echt juridisch inhoudelijk werk. Onze interactieve modellen kunnen automatisch gegenereerd worden aan de hand van een vraag-en-antwoord systeem. Dat gaat heel veel sneller dan handmatig opstellen. Bovendien wordt elk gegenereerd document consistent, steeds vanuit hetzelfde model, en in de juiste opmaak opgesteld.

Laat iedereen binnen de organisatie overeenkomsten op maat maken.

Laat niet-juristen overeenkomsten op maat maken zonder fouten.

Automatisch genereren

Na het automatiseren van je modellen, kan iedereen binnen de organisatie ze met behulp van een slim vraag-en-antwoordsysteem op maat maken. Ook niet-juristen. Je kan je eigen modellen (laten) automatiseren of je kan gebruik maken van modellen die wij aanleveren. Alle modellen kunnen direct gegenereerd worden met het doorlopen van een vragenlijst, maar je kan het document ook eerst aanpassen.

Model on demand

Geautomatiseerde modellen op aanvraag

Heb je zelf geen modellen of wil je je eigen aanbod modeldocumenten vergroten? Geen probleem! In overleg zorgen wij voor een goed gevulde modellendatabase met daarin alle geautomatiseerde overeenkomsten en brieven die je nodig hebt. Deze zijn altijd door gespecialiseerde juridische professionals opgesteld en kunnen eenvoudig worden aangepast zodat ze geheel voldoen aan je eigen wensen en eisen.

Direct starten>
Offerte aanvragen >