Maak leden blij met interactieve overeenkomsten

Neem je leden bij de hand door modelovereenkomsten interactief te maken, zodat zij deze zelf met een simpel vraag-en-antwoord systeem op maat kunnen maken.

Direct starten>

Blije leden, minder vragen

Modeldocumenten 2.0

De meeste branche- en beroepsorganisaties geven hun leden toegang tot modelovereenkomsten of andere (juridische) documenten die belangrijk zijn voor hun leden. De leden kunnen deze modellen downloaden, waarna ze handmatig aangepast moeten worden. Dit proces is niet alleen tijdrovend, maar de meeste leden missen ook de (juridische) kennis om de documenten op maat te maken.

Door modellen te automatiseren met onze slimme software hoeven ze niet meer te doen dan een aantal vragen te beantwoorden, waarna het systeem het document op maat maakt.

Minder fouten, minder vragen

Omdat de modeldocumenten automatisch gegenereerd worden, zijn knip-en-plak fouten verleden tijd. Ook staan er geen bepalingen meer in overeenkomsten die overbodig zijn of bepalingen die onbewust zijn geschrapt. Door duidelijke toelichtingen te geven bij de vragen kunnen de leden als het ware aan de hand genomen worden bij het invullen en opstellen documenten. Dit zal niet alleen leiden tot meer tevreden leden, maar ook tot minder vragen aan de helpdesk.

Portaal in eigen huisstijl

Het portaal waarin de geautomatiseerde modellen staan, kan geheel worden opgemaakt in de eigen huisstijl. Ook is het mogelijk om de modellen rechtstreeks te benaderen via een bestaand ledenportaal. Ook dan is personalisatie mogelijk, zodat de schermen die de leden te zien krijgen bij het doorlopen van de vragenlijst dezelfde opmaak en stijl hebben als het ledenportaal.

Modellendatabank

Beschikken jullie (nog) niet over modelovereenkomsten of zouden jullie graag meer modeldocumenten aanbieden aan jullie leden? Geen probleem! In overleg zorgen wij voor een goed gevulde modellendatabase met daarin alle gewenste overeenkomsten en brieven. Deze modellen deel je vervolgens eenvoudig met je leden zodat ze deze zelf op maat kunnen maken.

De door ons geleverde modellen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en opgesteld door juridische specialisten.

Direct starten>
Offerte aanvragen >