Realiseer hogere marges, maak minder fouten en houd tijd over

Begin direct met tijd besparen door gebruik te maken van geautomatiseerde modellen.

Direct starten>

Hogere marges, hogere klanttevredenheid

Tevreden klanten

Doordat het opstellen van juridische documenten minder tijd kost, kun je cliënten sneller bedienen en tegen lagere kosten zonder dat dat ten koste gaat van de marges.

Daarnaast houd je meer tijd over om jouw cliënten die maatwerkoplossingen te bieden die niet geautomatiseerd kunnen worden. De toegevoegde waarde voor een klant zit niet in de 70 tot 90 % van een overeenkomst die standaard is maar in de 10 tot 30 % die afwijkt.

Sneller en efficiënter documenten opstellen

Door overeenkomsten en andere documenten, zoals brieven en processtukken, te automatiseren, bespaar je tijd en houd je tijd over voor het echt juridisch inhoudelijke werk.

Stel documenten op aan de hand van een simpel en intuïtief vraag-en-antwoord systeem of laat dit doen door paralegals of juridisch medewerkers. Doordat je zelf toelichtingen kunt geven bij de vragen die beantwoord moeten worden, neem je hen als het ware bij de hand en zorg je ervoor dat de kans op fouten beperkt wordt. Het enige dat jij hoeft te doen is de antwoorden te controleren en het document ligt in no time bij de cliënt.

One truth: alle documenten op een plek

Met doctimize zorg je ervoor dat iedereen binnen jouw organisatie gebruik maakt van dezelfde modellen en dat deze altijd up to date zijn. Hierdoor gaan alle documenten de deur uit in de zelfde stijl en is de kwaliteit gewaarborgd.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de rechtspraak of wijzigingen in de wet? Met doctimize pas je simpel en snel al je documenten aan op een centrale plek, zodat iedereen gebruik maakt van de meest recente versie.

Daarnaast is het mogelijk om bijzondere clausules apart op te slaan in een centrale clause library, die iedereen in de organisatie aankan en kan gebruiken om hun documenten helemaal op maat te maken. Dus geen mailtjes meer of iemand nog een goede exoneratieclausule heeft, maar een paar drukken op de knop.

Deel modellen en bedien je klanten 24/7

Bereikbaar via je eigen website

Breid je online dienstverlening uit door je modellen online beschikbaar te stellen aan je (toekomstige) klanten. Deel de modellen via je eigen website en laat je klanten deze zelf op maat maken door de vragen te beantwoorden. Wij creëren hiervoor een eigen white label portaal in je eigen huisstijl. Aan het einde van de vragenlijst vult de gebruiker zijn e-mailadres in waarop hij of zij het het op maat gemaakte document wil ontvangen. Ons systeem verstuurt vervolgens automatisch het op maat gemaakte document (als Word- en PDF-bestand) per e-mail.

Modellendatabank

Beschik je (nog) niet over modelovereenkomsten of zou je graag toegang hebben tot meer of andere modeldocumenten? Geen probleem! In overleg zorgen wij voor een goed gevulde modellendatabase met daarin alle gewenste overeenkomsten en brieven. Deze modellen gebruik je vervolgens zelf om efficiënter te werken en/of deel je intern binnen de organisatie.

De door ons geleverde modellen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en opgesteld door juridische specialisten.

Direct starten>
Offerte aanvragen >